Blijf op de hoogte van alles wat er in Weesp gebeurt door regelmatig het Weespernieuws te raadplegen. De website biedt niet alleen actuele nieuwsartikelen, maar ook exclusieve interviews, reportages en achtergrondverhalen die de diversiteit en dynamiek van onze gemeenschap weerspiegelen.

Voor bootbezitters is het raadzaam om regelmatig de actuele brugtijden te controleren, aangezien deze kunnen variëren op basis van specifieke omstandigheden zoals evenementen of onderhoudswerkzaamheden. Door goed geïnformeerd te zijn over de brugtijden, kunnen bootliefhebbers met vertrouwen de waterwegen van Weesp verkennen en genieten van een onvergetelijke ervaring in deze historische Nederlandse stad.

Begin de dag met een wandeling door het sfeervolle stadscentrum, waar historische gebouwen en charmante grachtenpanden je begroeten. De oude vestingwerken, zoals de imposante stadspoorten en verdedigingswerken, vertellen het verhaal van Weesp als strategische handelspost in het verleden.

Of je nu komt voor een ontspannen dagje uit, een bijzondere winkelervaring, of culinair genot, Weesp biedt een harmonieuze mix van mogelijkheden om te ontdekken en te genieten. Laat je verrassen door de diversiteit van deze charmante stad en beleef een onvergetelijke tijd tussen de historische straten en grachten.

Naast een mooie historie herbergt Weesp ook veel kunst en cultuur.